Saga forlag AS har vært en drøm for Svava Thorhallsdottir i mange år. Hun har drømt om at det skal bli en virkelighet, men ikke turt å satse. Svava har alltid kommet med gode grunner til at det er best å vente litt til.


En dag kom Margareth Anker innom kontoret til Svava. Margareth fortalte Svava om sine frustrasjoner over forlagsbransjen. Svava lyttet og kjente seg igjen i det meste. Uten å tenke seg om og uten å tenke på konsekvensene sa Svava til Margareth at hun kunne skape et forlag som ville hjelpe Margareth med utfordringene hennes.

Svava hadde nemlig nettopp vært på et foredrag om hvordan vi som oftest trenger bare en person til å hjelpe oss til neste nivå. Hun hadde blitt inspirert av foredraget og ønsket å være den ene for Margareth og for andre. 

Foto: Silje Carlsen


En dag Svava var i middagsselskap møtte hun en morsom dame som elsker bøker. Hun hadde lang erfaring innenfor forlagsbransjen og het Ida. Svava spurte Ida om hun ville være med å starte forlag, og det ville hun.

2018 blir det store året for Saga forlag. De skal gi ut to nye bøker, åpne et Smokketårn i Sandvika, ha forestillinger og foredrag, og i mars drar de til Bologna for å selge bøkene sine internasjonalt.

Foto: Saga Forlag

Hvis du ønsker å følge oss send oss et pip

Send oss dine kontaktdetaljer og vi vil ta kontakt med deg så raskt som mulig.

Lag din egen hjemmeside gratis!