Forfatterne og illustratørene våre

Forlagssjef Svava Thorhallsdottir

Svava Thorhallsdottir er født i 1978. Hun er forfatter og forlagssjef.

Svava er grunnlegger og forlegger i Saga forlag, som primært satser på kvalitetsbøker for barn. Saga forlag skaper et eget unikt univers rundt hver utgivelse, og historien om Alvina er intet unntak. Svava har lang erfaring innenfor media, og er god til å gjøre ting hun ikke kan. Svava har selv skrevet og utgitt seks barnebøker.

Foto: Saga Forlag

Trollmor Margareth Anker

Margareth Anker er født i Arendal i 1971, og er oppvokst på Tromøy. Hun er firebarnsmor, og utdannet sykepleier. Margareth har arbeidet ved Sørlandet sykehus Arendal siden 1994. Forfatteren debuterte i 2014 med biografien "Lykkerus" og romanen "Maskenes Narr, lukten av kjærlighet" i 2016. Margareth er en mye benyttet foredragsholder. Hun skriver og fremfører one woman show, lyrikk og barneforestillinger som engasjerer og motiverer et bredt spekter av mennesker.

Foto: Silje Carlsen

Illustratør Asbjørn Tønnesen

Asbjørn Tønnesen er født i Arendal i 1966. Han har arbeidet som illustratør siden 1988, og har levert illustrasjoner til de fleste store forlag i Norge.

Målgruppen har hovedsaklig vært barn og ungdom i form av tegneserier og bøker, deriblant Terje Formo`s Kaptein Sabeltann.

Han har arbeidet med ulike medier, som akryl, gouache og akvarell, men fra og med 2015 har han arbeidet digitalt i Procreate på ipad.

Foto: Silje Carlsen