Forbannelsen

 som fikk meg til å elske meg selv igjen

Saga forlag AS er så stolte av å få jobbe med Jannicke. Hun er en av de sterkeste unge kvinnene vi har møtt. Hun gjør en stor forskjell for så mange. Det er er en ære for oss å få være med å bryte stillheten rundt incest.

Hvis du har opplevd noe lignende eller trenger bare å snakke med noen. Ta kontakt med Jannicke på jannicke@forbannelsen.no

Med denne boken ønsker og håper jeg å kunne gjøre mange ting. Først og fremst er det viktig for meg å bryte stillheten som ligger over den nakne sannheten om hvor jævlig livet faktisk kan være. Jeg har hatet verden og var min verste fiende. Jeg ønsker å kunne hjelpe deg som har vært utsatt for incest og voldtekt. Jeg ønsker å hjelpe deg som har vært utsatt for traumatiske hendelser og psykiske lidelser av ulike årsaker. Jeg ønsker å fortelle deg at du er ikke alene. Alle kan hate, være sinte og lei. Livet har ikke alltid en mening. Denne boken er like mye for deg som er pårørende, ønsker å lære, få innblikk i situasjonen eller ønsker en helt ærlig, naken bok uten filter. Dette er min virkelighet. Det viktigste for meg er å kunne dele min historie og min erfaring. Vise og opplyse. Jeg kaller boken forbannelsen som fikk meg til å elske meg selv igjen. Nettopp fordi jeg vil vise dere mitt helvete og veien tilbake igjen.

Lag din egen hjemmeside gratis!